Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ozbrojený páchateľ: Večer prepadol stávkovú kancélariu

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Polícia intenzívne pátra po páchateľovi lúpeže v stávkovej kancelárii sídliacej v športovej hale na bratislavských Pasienkoch. K lúpeži došlo v stredu krátko pred 19.30 h, keď ozbrojený páchateľ vošiel do stávkovej kancelárie a žiadal pod hrozbou použitia zbrane od zamestnankyne peniaze.

Ihneď na to, ako sa zmocnil dosiaľ nevyčíslenej finančnej hotovosti a zamestnankyňu obral aj o mobilný telefón, zamkol mrežu na herni a z miesta činu ušiel na doteraz neznáme miesto. V čase lúpeže sa v stávkovej kancelárii okrem uvedenej zamestnankyne nenachádzala žiadna ďalšia osoba. Lúpež sa, našťastie, zaobišla bez zranení.

Páchateľom bol muž vysoký asi 170 cm, zdanlivý vek okolo 40 rokov, na hlave mal čapicu tmavej farby, tvár si prekrýval igelitovou taškou, oblečenú mal dlhšiu tmavosivú bundu.

V tejto súvislosti sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. V prípade, ak si občania všimli v čase okolo 19.30 h pri športovej hale Pasienky unikajúceho muža alebo akékoľvek podozrivé konanie osoby, môžu informácie poskytnúť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Informovala Tatiana Kurucová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu