Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Násilie na bratislavskej diskotéke: Samuel (24) surovo zmlátil iného mladíka!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Poverený príslušník PZ obvinil Samuela P. (24) z Bratislavy z prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva spáchaných formou spolupáchateľstva.

Obvinený spolu v súčasnosti s ďalšími nestotožnenými osobami dňa 30.01.2013 v čase približne o 02.00 h v jednom z diskotékových klubov v Bratislave – Mlynskej doline fyzicky poškodeného mladíka (20) z okresu Martin. Obvinený pristúpil v inkriminovanom čase k poškodenému a bez akéhokoľvek dôvodu ho kopol do oblasti hrude. Z uvedeného dôvodu spadol poškodený na zem, kde ho začali fyzicky napádať aj ďalšie v súčasnosti neustálené osoby. Mladík bol v dôsledku zranení prevezený do nemocnice, kde bolo zistené, že utrpel otras mozgu a viacpočetné hematómy na tvári s doposiaľ neustálenou dobou liečenia a práceneschopnosti.

Obvinenému tak v zmysle zákona hrozí trest odňatia slobody až na 3 roky. Obvinený sa dopustil obdobných trestných činov už počas minulého roku v mesiacoch apríl a júl. Z uvedného dôvodu bol na obvineného spracovaný podnet k návrhu na jeho väzobné stíhanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu