Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Odsúdili muža, ktorý v piatok strieľal na Hodžovom námestí: Toto je jeho trest!

Muž strieľal do vzduchu na Hodžovom námestí
Muž strieľal do vzduchu na Hodžovom námestí (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Muža, ktorý v sobotu (19.1.) podvečer strieľal do vzduchu na Hodžovom námestí v Bratislave, dnes Okresný súd (OS) Bratislava I trestným rozkazom aj odsúdil.

"Okresný súd Bratislava I dnes v takzvanom superrýchlom konaní uznal obvineného Petra S. trestným rozkazom za vinného z prečinu výtržníctva a uložil mu trest prepadnutia veci (t.j. strelnej zbrane) a trest zákazu pobytu na území mesta Bratislavy na jeden rok," uviedol dnes hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak. Voči trestnému rozkazu podal obvinený ihneď odpor, preto v zmysle Trestného poriadku OS Bratislava I vytýčil hlavné pojednávanie na 29. januára.

Polícia muža obvinila z prečinu výtržníctva. Podľa informácií hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Petry Hráškovej z nedele 20. januára, poverený policajt už v prípade obvineného spracoval návrh na podanie obžaloby. "Mužovi v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri roky," dodala.

Polícia obvineného muža zadržala v sobotu krátko po 17.00 h. Podľa prvých zistení polície muž strieľal z plynovej zbrane.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu