Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Martin (†36) dostal dve guľky do hrude: Sestra ho našla pri prechádzke so psom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - V bratislavskej Dúbravke sa dnes v doobedňajších hodinách strieľalo. O život prišiel Martin (†36) z Bratislavy.

Na jednom z bratislavských sídlisk na ulici Pod záhradami v Dúbravke došlo v nedeľu ráno k streľbe, informoval portál noviny.sk. "O pol desiatej zavolali na 155 náhodní okoloidúci, ktorí našli na mieste bezvládne telo muža. Naši ľudia už mohli konštatovať len smrť," uviedol pre Topky hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

Martin dostal dve rany do oblasti hrudníka, týmto poraneniam podľahol. Na mieste našla polícia aj zbraň, ktorá bude zaslaná na kriminalistickú expertízu.

Mužovo telo ležalo v parčíku v blízkosti Saratovskej ulice, kde sa často zdržiavajú bezdomovci. Privolaný lekár nevylúčil cudzie zavinenie a nariadil vykonať pitvu.

Na mieste postávali skupinky zvedavcov, pričom okolo prechádzala aj žena so psom. Dozvedela sa však tragickú správu, zabitý muž bol jej brat. Žena sa zrútila.

Vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia v súbehu s trestným činom nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami.

Viete o prípade viac? Máte bližšie informácie, FOTO, VIDEO? Pošlite ich na tipy@topky.sk.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu