Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Bomba na košickej stanici: Patrik (20) prinútil políciu k evakuácii!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

KOŠICE - Dnes (17.11.2012) krátko pred 10,00 hod. oznámil neznámy mužský hlas na linku 112, že na autobusovej stanici v Košiciach je bomba. Toto zopakoval šepotom niekoľkokrát.

Na miesto boli ihneď vyslané policajné hliadky, ktoré uzavreli okolie autobusovej stanice až po Palackého ulicu a evakuovali budovu stanice. Psovod so špeciálne vycvičeným služobným psom na vyhľadávanie výbušnín prehľadal celý objekt a okolie,  taktiež autobusy zaparkované na nástupištiach a autá stojace pred budovou stanice.

Pyrotechnická prehliadka bola ukončená s negatívnym výsledkom. V krátkom čase košickí kriminalisti odhalili páchateľa, resp. oznamovateľa bomby a tohto zadržali. Ide o Patrika (20) z Košíc. Podozrivého mladíka už vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ Košice obvinil z prečinu šírenia poplašnej správy, za ktorý mu hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.Obvinený mladík bol umiestnený do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľ zároveň spracuje podnet na jeho väzobné stíhanie. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu