Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexuálny škandál v armáde: Veliteľ vraj obchytkáva vojačky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: topky)

ZVOLEN – Neuveriteľné. Slovenská armáda už nečelí iba problémom s nedostatkom financií. Podarilo sa nám totiž zistiť, že najnovšie vypukol v jednom z útvarov sexuálny škandál. Vec už začala vyšetrovať vojenská polícia.

Vaše tipy

Dôvodom je podozrenie, že jeden z veliteľov obťažoval svoje vojačky a dokonca sa nezastavil iba pri podriadených a vrhol sa aj na zamestnankyne v civile. Všetko sa malo začať od začiatku tohto roka. Muža, ktorý má byť podľa našich informácii v hodnosti kapitána na vojenskom útvare Zvolen mal údajne udať anonym. Na základe neho začala konať polícia.

„Vojenská polícia takýto prípad eviduje. V tomto štádiu je vec kvalifikovaná ako prečin obmedzovania osobnej slobody. Trestnú vec dozoruje prokurátor Okresnej prokuratúry Banská Bystrica. V súčasnosti vo veci prebiehajú úkony trestného konania. Vzhľadom k tomu, že by mohlo dôjsť k mareniu vyšetrovania, je zverejňovanie akýchkoľvek ďalších informácií nežiaduce,“ uviedla hovorkyňa reortu obrany Martina Balleková. Vzhľadom k tomu, že dokazovanie iba začalo, muža mimo služby nepostavili. Podľa anonymného podania však viacerým vojačkám mal dávať návrhy s tým, že ich chytal na intímnych miestach.

Viete o tomto prípade viac, napíšte nám na tipy@topky.sk.

       

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu