Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Slovákom ponúka zájazdy fiktívna cestovka: Jej "majiteľ" je v šoku!

Podvodná ponuka sa objavila aj na zľavovom portáli.
Podvodná ponuka sa objavila aj na zľavovom portáli. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Kúpiť si dovolenku cez webstránku má svoje úskalia. Presvedčili sa však o tom tentokrát nielen záujemcovia, ale aj samotný podvedený "majiteľ". Istý portál totiž ponúka zájazdy či adrenalínové zážitky na cudzie meno.

"Netušil som, že je vôbec možné, aby niekto si len tak vytvoril internetovú stránku a podnikal na meno niekoho cudzieho," uviedol zhrozený Karol pre Tv Joj. Stal sa obeťou podnikavcov, ktorí si jeho firmu vyhliadli v obchodnom registri a tú uviedli do kontaktov na svojej stránke spolu s názvom aj adresou.

Siahodlhú ponuku rôznych zájazdov potom umiestnili aj na istý zľavovaý portál, kde sa im v priebehu niekoľkých týždňov podarilo oklamať desiatky a možno až stovky ľudí. "Včera bolo predaných neviem koľko kupónov do Paríža za 5300 eur, a ďalšie za 1300 či koľko eur," dodal Karol.

Tv Joj sa pokúsila dovolať na uvedené kontakty na stránke, ale neúspešne. Rovnako pochodila aj pri získavaní vysvetlenia od zľavového portálu. Podľa výpisu z obchodného registra totiž podvedená spoločnosť vôbec nemá oprávnenie na podnikanie v oblasti cestovného ruchu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu