Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Boris (18) vykrádal byty v Trnave: Keď majitelia spali

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/TRNAVA - Policajti odhalili páchateľa, ktorý v Trnave vykradol dva byty. Tam si trúfol aj napriek tomu, že majitelia boli doma a spali. Tieto činy má na svedomí iba osemnásťročný Boris.

Mladý Trnavčan sa vlámal do prízemného bytu na ulici J. G. Tajovského. Na okne odstránil ochrannú sieťku a cez pootvorené okno sa dostal do bytu. Zo spálne zobral notebook, fotoaparát a videokameru. Z detskej izby zmizol ďalší notebook s príslušenstvom. Majiteľovi spôsobil škodu za 2 070 eur.

Mladík kradol aj na Vajanského ulici v Trnave. Tu sa dostal do bytu cez balkón pootvorený na vetranie. Tu ukradol šperkovnicu so starožitnosťami a šperkmi a pánsku peňaženku s hotovosťou. V tomto prípade majiteľke narobil škodu za 21 620 eur. Borisa obvinili z krádeže a porušovania domovej slobody. Za podobný čin bol už v predchádzajúcich 24 mesiacoch odsúdený.

Momentálne je v policajnej cele, vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho vzatie do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na šesť mesiacov až tri roky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu