Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Autobus vybuchol počas jazdy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE – Hororová cesta! Cestujúci autobusu mestskej dopravy v Košiciach zo Šace do Krásnej na strastiplnú cestu vo štvrtok ráno tak skoro nezabudnú. Pod zadkami pasažierov totiž vybuchla počas jazdy pneumatika. Výbuch bol taký silný, že rozrazil kryt blatníka a odhodil cestujúcich sediacich v týchto miestach!

 

Len zázrakom sa pri silnej detonácií ľahko zranili iba dvaja ľudia a to bol autobus plný ľudí. Ihneď po výbuchu nastala v autobuse panika. Ľudia kričali, báli sa. Samotný šofér zvládol autobus bravúrne. Po výbuchu začal pomaly brzdiť. „Keby som prudko šliapol na brzdu, ľudia by mohli popadať,“ vysvetlil. Cestujúci potom vystúpili z autobusu a buď sa vybrali domov peši, alebo si počkali na náhradný spoj. „Už mám obavy sadnúť si do takýchto starých autobusov. Aj pri malej rýchlosti sa môže hocičo stať. Teraz to skončilo šťastne, ale počul som, že pred rokmi v Sabinove, takisto počas jazdy vybuchla pneumatika a ten náraz odtrhol cestujúcemu nohu!“ povedal nám pasažier Igor.

Podľa vyjadrenie dopravného podniku je autobus v prevádzke od roku 1990, v roku 2003 prešiel generálnou opravou. Prípad už vyšetruje polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu