Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vodič-rekordman: Počas zákazu šoféroval so 4 promile v krvi!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MICHALOVCE - Michalovskí policajti obvinili z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia a prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky muža (34) z Veľkých Kapušian.

Počas víkendu jazdil na osobnom motorovom vozidle pod vplyvom alkoholu. Policajná hliadka mu pri kontrole namerala v dychu štyri promile.

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó, policajná hliadka zastavila spomínaného muža v nedeľu (20.5.) o 00.20 h na ulici Z. Fábryho vo Veľkých Kapušanoch.

"Pri kontrole mu bola dychovou skúškou nameraná hodnota 1,92 mg/l alkoholu v dychu - 4,00 promile. Zároveň sa zistilo, že obvinenému bolo rozhodnutím Okresného súdu v Michalovciach uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá všetkých druhov na dobu 48 mesiacov, a to od 19. novembra 2008," konkretizoval Szabó.

Obvinenému mužovi tak hrozí v prípade dokázania viny až dvojročné väzenie. Rok vo väzení môžu stráviť podľa Szabóa aj ďalší vodiči, u ktorých počas víkendu zistili príslušníci polície požitie alkoholu pred jazdou. Ide o Petra z Michaloviec (26), Martina zo Smižian (27), Miroslava z okresu Sobrance (55) a Milana z Humenného (31).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu