Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dráma v bratislavskom autobuse: Cestujúci vytiahol na revízora pištoľ!

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA – Doobeda zažili cestujúci linky MHD číslo 96 poriadny šok. Čierny pasažier napadol na konečnej zástavke revízora aj pracovníka SBS, ktorý ho sprevádzal. Pri úteku sa mu ešte navyše podarilo revízora okradnúť. Nakoniec skončil v putách.

Incident sa stal na križovatke ulíc Ivánska cesta – Galvániho , resp. na zástavke MHD malo dôjsť k incidentu medzi cestujúcim a revízorom.  Policajti po príchode na miesto zistili, že k incidentu medzi revízorom a cestujúcim došlo ešte v autobuse. Podľa predbežných informácií cestujúci nemal platný cestovný lístok, preto bol revízorom vyzvaný, aby predložil svoj doklad totožnosti.

Keďže cestujúci uviedol, že doklad totožnosti pri sebe nemá, tak bola na miesto privolaná policajná hliadka, ktorá mala zistiť jeho totožnosť. „Do príchodu policajtov však došlo ešte vo vnútri autobusu k potýčke medzi revízorom, pracovníkom SBS a cestujúcim. Potýčka vyvrcholila fyzickým útokom a následne sa jej účastníci presunuli na zástavku MHD, kde sa podarilo cestujúcemu utiecť,“ povedal nám policajný hovorca František Peczár.  Podľa pracovníka SBS mal páchateľ pri úteku zobrať revízorovi finančnú hotovosť a mieriť na neho strelnou zbraňou.

Policajti následne začali po ňom pátrať v okolí. Keďže sa cestujúci z autobusu MHD vrátil späť na miesto incidentu, muži zákona ho zadržali a eskortovali ho na policajné oddelenie. „Čierny pasažier” je teraz podozrivý z výtržníctva a  krádeže. Či bude tento skutok kvalifikovaný ako priestupok alebo ako trestný čin ukáže až ďalšie vyšetrovanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu