Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Jurajovi držali nôž pri krku a vymámili od neho 40 eur!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: isifa)

MICHALOVCE – Doposiaľ neznámi páchateľ v piatok okolo pol piatej na Jaroslawskej ulici v Michalovciach lúpežne prepadol 18-ročného Juraja z okresu Michalovce. Ako uviedol hovorca košickej krajskej polície Alexander Szabó, keď išiel Juraj po chodníku od Drevenej dediny na Námestie osloboditeľov pristúpili k nemu dvaja neznámi muži v čiernej vetrovke s kapucňami na hlave.

Jeden z nich mu priložil nožík ku krku a povedal mu nech mu dá peniaze, lebo ho zabije. Juraj vytiahol zo zadného vrecka nohavíc peňaženku a keď ju držal otvorenú v ruke, páchateľ mu ju vytrhol a vybral z nej dve bankovky v hodnote 20 eur. Peňaženku hodil na zem a prudko ho zozadu sotil. Juraj spadol na chrbát a obaja muži z miesta ušli. Takto mu spôsobili škodu 40 eur, pričom k jeho zraneniu nedošlo. Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre zločin lúpeže a po mužoch polícia pátra.

Nezistený páchateľ v piatok okolo dvanástej hodiny v byte na ulici P.O. Hviezdoslava vo Veľkých Kapušanoch, okres Michalovce, lúpežne prepadol 61-ročnú Annu. Počas návštevy, keď sedela v obývačke na gauči, stočil jej pravú ruku. Anna sa následne prevalila na gauč, kde jej páchateľ z vrecka vetrovky vybral 170 eur a z bytu ušiel. K jej zraneniu nedošlo. Zo spáchania uvedeného skutku je podozrivá 27-ročná Agnesa z V. Kapušian. Michalovský vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre zločin lúpeže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu