Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

PRIZNANIE slávnej herečky vás pobúri: Fuj, toto je dosť DIVNÉ a NECHUTNÉ!

Tori Spelling
Tori Spelling (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tieto informácie si veru mohla nechať pre seba! Hoci záchod je jedným z tých intimitu najviac vyžadujúcich miest, kde človek chce mať súkromie, očividne sa nájdu jedinci, ktorí to cítia inak. Príkladom je herečka Tori Spelling (50). Tá sa totiž najnovšie priznala k tomu, že pri vyprázdňovaní sa jednoducho potrebuje spoločnosť.

Galéria: Tori Spelling

Tori Spelling v týchto dňoch plní stránky buvláru v súvislosti s rozvodom s Deanom McDermottom. V súvislosti s tým vyplávala na povrch pomerne bizarná informácia. Blondínka v pondelkovom podcaste s názvom Misspelling uviedla, že už 18 rokov nebola na toalete nikdy sama. „Najskôr to bol Dean, teraz deti,” poznamenala päťnásobná matka.  

Pri spomínaných aktivitách jej momentálne robí spoločnosť 7-ročný Beau. „Stojí tam, pozerá sa na mňa a rozpráva sa so mnou, kým ja vykonávam svoju potrebu. Myslím, že mi to takto s ľuďmi ide lepšie,” šokovala poslucháčov známa herečka. 

Pomerne bizarné priznanie prišlo ako reakcia na to, že jej ľudia hovoria, že by sa mala naučiť byť šťastná aj keď je sama, bez partnera. 

Tori a otec jej detí - Dean McDermott oznámili svoj rozchod v júni 2023. Vzťahy medzi nimi sú poriadne napäté a v marci už na súde podali aj žiadosť o rozvod.

Viac o téme: Tori SpellingBeverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu