Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna herečka neprestáva udivovať: Žiadna podprsenka a topánky... TOTO svet nevidel!

Zendaya Zobraziť galériu (6)
Zendaya (Zdroj: Profimedia)

RÍM - Pohľad na ňu nikdy neomrzí! Herečka Zendaya (27) sa momentálne nachádza v Európe, kde v rôznych metropolách propaguje nový film s názvom Challengers, v ktorom stvárnila jednu z hlavných postáv. Ako u nej býva zvykom, predvádza sa v zaujímavých módnych kreáciách. Pozrite sa, čo si na seba obliekla, keď bola v Ríme!

Galéria: Zendaya je krásna žena

Zendaya rozhodne patrí nielen medzi najúspešnejšie a najkrajšie herečky súčasnosti, ale smelo možno o nej hovoriť aj ako o umelkyni s dokonalým módnym vkusom. To potvrdzuje vždy, keď sa objaví v spoločnosti. 

Inak tomu nebolo ani v uplynulých dňoch. Zendaya sa momentálne nachádza v Ríme. Počas tlačovej konferencie ku filmu Challengers mala na sebe trblietavé šaty s hlbokým výstrihom a skladanou minisukňou. Tie doplnila vskutku originálnymi topánkami. Na opätkoch lodičiek totiž mala nastoknuté tenisové loptičky. Keďže vo filme Challengers stvárňuje školáčku, ktorá je považovaná za budúcu tenisovú hviezdu, treba originalitu ozaj oceniť. 

Zendaya
Zobraziť galériu (6)
Zendaya  (Zdroj: Profimedia)

Zendaya
Zobraziť galériu (6)
Zendaya  (Zdroj: Profimedia)

Počas slávnostnej premiéry stavila mladá herečka opäť na bielu farbu. Ale znovu v nej nevyzerala príliš nevinne. Outfit totiž pozostával zo sukne s vysokým rázporkom a saka, pod ktorým mala Zenda len holé telo. 

Zendaya
Zobraziť galériu (6)
Zendaya  (Zdroj: Profimedia)

Zendaya
Zobraziť galériu (6)
Zendaya  (Zdroj: Profimedia)

Zendaya sa v rozhovoroch o filme Challengers netajila tým, že ocenila na nakrúcaní koordinátora intimity. „Bol fantastický a veľmi nápomocný. Bolo dôležité, aby sme sa cítili bezpečne,” uviedla pre The Hollywood Reporter kráska. Film je plný intenzívnych erotických a vášnivých scén medzi Zendayou a jej kolegami Joshom O´Connorom a Mikeom Faistom, ktorí stvárnili zaujímavý milostný trojuholník. Zároveň prezradili, že veľa spoločného času trávili aj mimo nakrúcania. Hrali spolu tenis, chodili spolu von a vzniklo medzi nimi pekné priateľské puto. 

VIDEO: Trailer k filmu Challengers.

Viac o téme: ZendayaChallengers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu