Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

ÚŽASNÁ SPRÁVA: Známa herečka (38) vydarenými fotkami oznámila, že je TEHOTNÁ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: GettyImages)

LOS ANGELES - Pod srdcom jej rastie nový život! Herečka Ashley Tisdale (38), ktorú si mnohí spájajú s obľúbeným filmom High School Musical, prežíva krásne chvíle. Ako svetu prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti Instagram prezradila, je v radostnom očakávaní.

High School Musical vyvolal svojho času značné šialenstvo a tešil sa obrovskej popularite. Tú priniesol aj niektorým z účinkujúcich. Spomenúť možno napríklad Zaca Effrona, Ashley Tisdale, či Vanessu Hudgens.

Práve posledná spomínaná sa nedávno postarala o krásne prekvapenie. Na odovzdávaní Oscarov totiž na červenom koberci hrdo predviedla svoje guľaté bruško. Pre Vanessu ide o prvé dieťatko a pri pohľade na jej usmiatu tvár niet pochýb, že sa veľmi teší. 

Podobne krásne chvíle prežíva cj jej kolegyňa Ashley Tisdale. Tá sa novinkou pochválila na sociálnej sieti Instagram, kde má viac ako 16 miliónov followerov. Zverejnila tam zábery, na ktorých krásne vidno, že je tehotná. „Už sa nevieme dočkať, kedy sa s tebou stretneme, napísala k fotkám blondínka. Pohlavie bábätka, ani termín pôrodu neprezradila. Otcom dieťatka je jej manžel Christopher French, s ktorým majú 3-ročnú dcérku Jupiter Iris.

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

Ashley patrí medzi celebrity, ktoré otvorene hovoria o krásach i nástrahách rodičovstva. „Ako prvorodička sa len snažíš prísť na to, čo máš vlastne robiť. Chvíľu som si myslela, že musím urobiť všetko dokonalo. Nič také neexistuje. Je v poriadku nebyť dokonalý, robiť chyby a nevedieť všetko,” uviedla pre US Weekly herečka. Zároveň sa netají tým, že rodičovstvo má vplyv aj na ich partnerský vzťah. Spoločne však dbajú o to, aby našli medzi všetkým istú rovnováhu.

Christopher French a Ashley Tisdale tvoria pár už dlhé roky.
Zobraziť galériu (2)
Christopher French a Ashley Tisdale tvoria pár už dlhé roky.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Ashley TisdaleHigh School Musical
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu