Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávna herečka zverejnila ZVLÁŠTNE FOTO: Uff! Táto starena že je tou hviezdou z červeného koberca?

Glenn Closee Zobraziť galériu (3)
Glenn Closee (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Mimo svetiel reflektorov vyzerá ako iný človek! Herečka Glenn Close, ktorá pred pár dňami oslávila svoje 77. narodeniny, poriadne vystrašila svojich priaznivcov. Na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnila pár fotiek, na ktorých vyzerá pomerne zvláštne. Veď, pozrite!

Glenn Close sa zviditeľnila účinkovaním v mnohých počinoch. Spomenúť možno filmy Osudová príťažlivosť, 101 Dalmatíncov, či Manželka, za ktorý bola dokonca nominovaná na Oscara. Na sociálnej sieti Instagram má uznávaná umelkyňa slušnú fanúšikovskú základňu, ktorú tvorí 784-tisíc followerov. 

S nimi sa herečka v týchto dňoch podelila o zábery, na zverejnenie ktorých by mnohé jej kolegyne nemali odvahu. Glenn na nich totiž nevyzerá práve najlepšie a tvár má skrivenú od grimás. Namiesto hviezdy z červeného koberca tam pripomína skôr obyčajnú starenu. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Ako umelkyňa svojim priaznivcom pri tej príležitosti prezradila, krátko pred dňom svojich nedávnych narodenín utrpela menší uraz. „Mala som menšiu zlomeninu v nose. Modriny si nevšímajte. Cítim sa krásna ako vždy,” napísala k záberom herečka. Skupinu fanúšikov Glenn týmto príspevkom pobavila, mnohých však pohľad na ňu priam vydesil. No povedzte úprimne, spoznali by ste v nej tú hviezdu z červeného koberca. 

Glenn Close
Zobraziť galériu (3)
Glenn Close  (Zdroj: Profimedia)

Glenn Close
Zobraziť galériu (3)
Glenn Close  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Glenn Close
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu