Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z bývalej modelky (40) je BEZDOMOVKYŇA: Hrabe sa v smetiach a... ŽALOSTNÉ FOTO!

Loni Willison sa zviditeľnila aj vzťahom s hercom Jeremym Jacksonom. Zobraziť galériu (3)
Loni Willison sa zviditeľnila aj vzťahom s hercom Jeremym Jacksonom. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Namiesto červeného koberca odpadkový kôš! Loni Willison (40) pôsobila svojho času ako modelka, odborníčka na fitness a známa tiež bola ako manželka herca Jeremyho Jacksona. Niekdajšia kráska už však pár rokov žije na ulici a vyzerá to tak, že zo dna sa zrejme tak skoro neodrazí.

Aj v týchto dňoch ju v uliciach nafotili bulvárni fotografi a veru, pohľad na ňu bol priam žalostný. Niekdajšia kráska pred sebou tlačila nákupný vozík, v ktorom mala celý svoj majetok. V istom okamihu sa hrabala v smetiaku, z ktorého jej trčali len nohy. 

Loni Willison
Zobraziť galériu (3)
Loni Willison  (Zdroj: Profimedia)

Loni Willison
Zobraziť galériu (3)
Loni Willison  (Zdroj: Profimedia)

Loni Willison bola manželkou herca Jeremy Jacksona, ktorý sa v našich končinách preslávil ako predstaviteľ Hobieho Buchannona - syna Mitcha Buchannona, ktorého hral David Hasselhoff. Dvojica, ktorá spočiatku vyznávala zdravý životný štýl, začala časom holdovať alkoholu a drogám. To ich dostalo na úplné dno. Jeremy sa ju raz dokonca v záchvate zlosti pokúsil zaškrtiť. 

Niekdajšia kráska už teda roky žije na ulici. Ako raz na margo toho uviedla, živí sa tým, čo nájde v smetiakoch. Zároveň sa neumýva, aby sa tak chránila pred prípadným sexuálnym zneužitím. 

Viac o téme: Loni Willison
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu