Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna herečka (50) ukázala na premiére PRSIA: Pozrite, aký MEGA výstrih!

Kristen Wiig Zobraziť galériu (3)
Kristen Wiig (Zdroj: SITA)

BEVERLY HILLS - Všetky oči na ňu! Americká herečka Kristen Wiig (50) rozhodne vie, ako si zaručiť pozornosť. Potvrdila to aj na tohtotýždňovej premiére seriálu Palm Royale, v ktorom stvárňuje jednu z postáv. Na slávnostnom koberci sa predviedla v poriadne odvážnej kreácii.

Galéria: Premiéra seriálu Palm Royale

Podprsenku nechala doma! To bolo v ten večer pri pohľade na Kristen Wiig jasné hádam každému. Šarmantná herečka mala na sebe dlhé žlté šaty, ktoré boli zaujímavé nielen farbou, ale aj strihom. Odvážny hlboký výstrih totiž dosť odhaľoval jej bezchybné prsia. 

Znie to priam neuveriteľne, že Kristen Wiig už patrí medzi päťdesiatničky. Za svoju štíhlu figúru vďačí zrejme pravidelnému pohybu a tomu, že už roky je vegetariánkou. Postava ale očividne nie je to jediné, na čom si Kristen dáva záležať. Jej tvár, na ktorej má minimum vrások prezrádza, že skrášľujúcim zákrokom sa rozhodne nevyhýba. 

Kristen Wiig
Zobraziť galériu (3)
Kristen Wiig  (Zdroj: SITA)

Kristen Wiig
Zobraziť galériu (3)
Kristen Wiig  (Zdroj: SITA)

Slávna herečka popri kariére zvláda aj starostlivosť o svoje ratolesti. Doma totiž má dvojičky, ktoré jej vynosila a porodila náhradná matka. 

Viac o téme: Kristen Wiig
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu