Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávna modelka (70) zvádza BOJ S RAKOVINOU: FOTO z operácie nie sú vhodné pre slabšie povahy!

Christie Brinkley Zobraziť galériu (3)
Christie Brinkley (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká modelka Christie Brinkley (70) oznámila počas tohto týždňv šokujúcu správu. Na sociálnych sieťach totiž potvrdila, že bojuje s rakovinou kože. Kvôli tomu musela podstúpiť operáciu. Verejnosti teraz ukázala zábery, ktoré nie sú vhodné pre slabé povahy.

Galéria: Christie Brinkley

Americká modelka sa preslávila hlavne v 70. rokoch. Brinkley sa pravidelne objavovala na obálkach prestížnych magazínov, ako je napríklad Sports Illustrated. Svoju krásu však predvádza aj po 70-tke a pravidelne dokazuje, že vek je naozaj len číslo.

Christie Brinkley
Zobraziť galériu (3)
Christie Brinkley  (Zdroj: SITA)

Počas uplynulého týždňa však na svojom profile na sociálnej sieti Instagram oznámila, že bojuje s rakovinou kože. Svojím sledovateľom ukázala aj zábery z operácie, ktoré nie sú vhodné pre slabšie žalúdky. 

„Dobrou správou pre mňa je, že sme to zachytili včas. Mala som skvelých doktorov, ktorí mi odstránili rakovinu a zašili mi ranu úplne dokonale," napísala k fotkám. „Mala som šťastie. S jednou z mojich dcér som bola na pravidelnej kontrole. Doktor sa pozeral dôkladne na každú jednu pehu... Nebola to moja kontrola, ale spýtala som sa ho, či sa nemôže pozrieť na malú bodku na mojej tvári. Okamžite vedel, že bude potrebná biopsia. Choďte šťastiu naproti a nezabúdajte na prehliadky," doplnila modelka.

Viac o téme: Christie Brinkley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu