Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

OBROVSKÝ ŽIAĽ oscarového herca: Syna (†33) mu zabila vzácna forma rakoviny!

Gary Sinise
Gary Sinise (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Niet väčšej bolesti, ako keď rodič prežije svoje dieťa! Táto krutá rana zasiahla v uplynulých dňoch aj slávneho oscarového herca menom Gary Sinise (68), ktorý sa preslávil napríklad účinkovaním vo filme Forrest Gump. Jeho syn mal len 33 rokov a od roku 2018 bojoval so vzácnou formou rakoviny.

McCanna Anthony 'Mac' Sinise prehral svoj boj 5. januára. Zdrvená rodina túto smutnú správu oznámila až v týchto dňoch. A to prostredníctvom sociálnej siete Instagram na účte nadácie, ktorá nesie hercovo meno. Mac mal formu rakoviny zvanú chordoma.

„Podobne, ako každá rodina, ktorá čelí takejto strate, máme zlomené srdcia a usilujeme sa celú situáciu zvládať najlepšie, ako dokážeme. Pre rodičov je nesmierne ťažké prísť o dieťa,” znie úryvok zo stanoviska, ktoré herec zverejnil na webe svojej nadácie. 

„Náš syn a brat síce viedol ťažký boj s ochorením, ktoré nebolo možné vyliečiť, ale nikdy sa nevzdával. Bol veľkým fanúšikom filmov. Svojím odhodlaním nám pripomínal vojaka z filmu 1917, ktorý uteká cez bojisko, kým okolo neho vybuchujú bomby, ktoré ho zrážajú na zem. Ale on vždy vstane a odmieta sa vzdať,” uviedla tiež trúchliaca rodina. 

Gary Sinise účinkoval v mnohých známych počinoch. Okrem filmu Forrest Gump možno spomenúť aj počiny Zelená míľa, Apollo 13, Misia na Mars, či seriál C.S.I.: Kriminálka New York.

Viac o téme: Gary Sinise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu