Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Herec (49) zo seriálového hitu sa oženil: Nič romantickejšie dnes neuvidíte!

Josh Randor Zobraziť galériu (5)
Josh Randor (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Už je z neho ženáč! Herec Josh Radnor (49) sa do povedomia verejnosti vryl účinkovaním v obľúbenom seriáli Ako som spoznal vašu matku, kde stvárnil Teda Mosbyho. V týchto dňoch prežíva tie najkrajšie chvíle. Nedávno sa totiž oženil!

Vyvolenou známeho herca je Jordana Jacobs, s ktorou sa zoznámil začiatkom roka 2022 počas meditačných sedení. Že je do nej bláznivo zamilovaný dokazujú aj fotky z ich veľkého dňa, o ktoré sa herec podelil so svetom prostredníctvom sociálnej siete Instagram. 

„Pred dvoma týždňami som sa oženil. V miernej snehovej búrke. Bol to neuveriteľný a úžasný víkend plný nehu. Som vďačný ľuďom, ktorých milujem, že prišli,” pripísal k záberom slávny herec. „Nemôžem uveriť tomu veľkému šťastiu, že môžem túto výnimočnú ženu nazývať mojou manželkou,” dodal. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Pod príspevkom sa hromadia gratulácie od priateľov a fanúšikov. Niektoré z nich sú ozaj kreatívne. „Povedz nám, ako si spoznal svoju ženu. Toto manželstvo bude legen... počkaj si na to...dárne,” znejú vybrané z nich, ktoré odkazujú na spomínaný seriál. 

Herec (49) zo seriálového
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: 20th Century Fox )

Herec (49) zo seriálového
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: 20th Century Fox )

Viac o téme: Josh RadnorAko som spoznal vašu matku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu