Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

DETAILY smrti herca (†48) z Oscarového filmu Parazit: Polícia ho vypočúvala dlhých 19 hodín!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

SOUL - Filmový svet sa momentálne spamätáva zo šokujúcej smrti juhokórejského herca I Son-gjuna (†48). Počas dnešného rána ho našla polícia v jeho aute bez známok života a verejnosť sa pomaly dozvedá prvé detaily, ktoré predchádzali tragédii.

Počas dnešného rána sme vás informovali o smrti známeho juhokórejského herca I Son-gjuna. Ten zomrel za zatiaľ nejasných okolností, avšak podľa prvotných informácií ho našli v zaparkovanom aute bez známok života.

Podľa najnovších správ miestnych médií mal počas tohto roka problémy so zákonom. Polícia ho totiž prešetrovala kvôli užívaniu drog. Len pár dní pred jeho smrťou ho navyše mali muži zákona vypočúvať dlhých 19 hodín a pustili ho až počas Štedrého dňa.

Okrem toho sa špekuluje aj o tom, že ho mala vydierať 20-ročná barmanka z miestneho klubu. Tá sa mu vraj vyhrážala, že polícii povie, že v jej dome niekoľkokrát užil drogy. Počas spomínaného vypočúvania však tieto obvinenia odmietol.

Vyšetrovatelia momentálne pracujú s verziou, že si mal herec vziať svoj vlastný život. Jeho manželka - modelka Jeon Hye-Jin totiž našla list na rozlúčku a následne zalarmovala políciu. Tá muža našla v jeho aute v bezvedomí a záchranná služba ho neskôr prehlásila za mŕtveho.

Polícia na mieste, kde našli herca v bezvedomí.
Zobraziť galériu (2)
Polícia na mieste, kde našli herca v bezvedomí.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: I Son-gjunLee Sun-kyun
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu