Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Strach o predstaviteľa Jamesa Bonda: Pri páde utrpel poranenie hlavy!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Posledné týždne boli pre známeho austrálskeho herca Georgea Lazenbyho (84) veľmi náročné. Minulý mesiac totiž vo svojom dome v Los Angeles nešťastne spadol a utrpel zranenia, kvôli ktorým bol v opatere lekárov.

George Lazenby sa preslávil hlavne vďaka stvárneniu legendárneho Jamesa Bonda vo filme V tajnej službe Jej veličenstva z roku 1969. Následne sa však rozhodol v tejto úlohe nepokračovať a tak sa objavil len v jednej časti tejto slávnej filmovej série.

George Lazenby
Zobraziť galériu (2)
George Lazenby  (Zdroj: Profimedia)

Posledné týždne však boli pre tohto herca mimoriadne náročné. Všetko spôsobili zdravotné problémy, ktoré mal po páde vo svojom dome v Los Angeles. Lazenby si pri ňom poranil hlavu a následne strávil niekoľko týždňov v zdravotnom stredisku.

K celej situácii sa napokon vyjadrila agentúra, ktorá ho zastupuje. „Som rád, že môžem oznámiť, že George Lazenby sa konečne vrátil domov. Po nehode, ktorá sa stala v novembri, bol hospitalizovaný v zdravotnickom pracovisku. V jeho veku ukázal, že je veľký bojovník," uviedol hovorca spoločnosti.

Viac o téme: George Lazenby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu