Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

OBROVSKÝ ŽIAĽ niekdajšej televíznej hviezdy: Dcéru (†29) jej zabila rakovina... Ostali po nej dve deti!

June Shannon Zobraziť galériu (2)
June Shannon (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Prežívajú náročné a bolestivé chvíle! June Shannon známa aj ako Mama June sa spoločne so svojou rodinou zviditeľnila účinkovaním vo viacerých reality šou. V týchto dňoch priaznivcom a celému svetu prostredníctvom sociálnych sietí oznámila veľmi smutnú správu.

June Shannon sa na televíznych obrazovkách prvýkrát objavila v roku 2011. A to vďaka jej päťročnej dcérke Alane, prezývanej Honey Boo Boo, ktorá bola súčasťou seriálu Toddlers & Tiaras. Dievčatko sa zúčastňovalo rôznych detských súťaží krásy a jeho popularita každým dňom rástla. Rodina, ktorú sprevádzala istá dávka kontroverzie a škandálov, účinkovala vo viacerých televíznych projektoch a dokonca mali aj vlastnú reality šou.  

OBROVSKÝ ŽIAĽ niekdajšej televíznej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Mama June má na sociálnej sieti Instagram 777-tisíc followerov, ktorí veľmi dobre vedia, že jedna z jej dcér - 29-ročná Anna zvádzala boj s rakovinou. Ako známa blondínka v nedeľu uviedla, mladá žena, žiaľ, svoj boj prehrala. 

„So zlomeným srdcom vám oznamujeme, že Anna už viac nie je s nami. Na večnosť odišla v pokoji minulú noc v mojom dome. Bojovala 10 mesiacov. Odišla obklopená rodinou,” uviedla Mama June a vyzvala priateľov a priaznivcov, aby na nich mysleli vo svojich modlitbách. Po Anne zostali dve dcéry - Kaitlyn (11) a Kylee (8).

 

 

Viac o téme: Mama June
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu