Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tour autobus hviezdnej Shania Twain mal NEHODU: 13 ľudí skončilo v nemocnici!

Shania Twain
Shania Twain (Zdroj: profimedia.sk)

SASKTOON - Prežili chvíle plné strachu! Slávna speváčka Shania Twain (58) je momentálne na svojom koncertnom turné. To skomplikovala vážna nehoda jedného z jej autobusov, v ktorom sa viezli členovia jej tímu.

Správy o nehode priniesol portál Page Six. Shania Twain odštartovala svoje turné v apríli a momentálne sa nachádza v Kanade, kde by mala celú šnúru ukončiť. Speváčka neskrývala svoje nadšenie, z toho, že turné ukončí práve v rodnej krajine. 

V túto stredu však nastali okolnosti, ktoré to všetko skomplikovali. „Jeden z autobusov s členmi posádky a jeden kamión boli účastníkmi dopravnej nehody na diaľnici medzi Winnipegom a Saskatoonom,“ znie stanovisko manažmentu slávnej speváčky. Príčinou kolízie bolo nepriaznivé počasie.  

„Niektorí členovia nášho tímu, ktorí potrebovali lekársku pomoc, boli prevezení do najbližších nemocníc. Sme neskutočne vďační záchranárom za ich rýchlu pomoc. Touto cestou vás žiadame o trpezlivosť,” dodal speváčkin manažment. Ako informuje Entertainment Tonight išlo o 13 členov tímu.

Umelkyňa sa v autobuse nenachádzala a zatiaľ nevedno, ako tieto komplikácie ovplyvnia jej turné. 

Viac o téme: Shania Twain
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu