Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO ako dôkaz: Brutálna Nikita vyzerá aj po rokoch... Brutálne!

Anne Parillaud Zobraziť galériu (3)
Anne Parillaud (Zdroj: Gaumont)

RÍM - Herečka Anne Parillaud (63) má na konte účinkovanie vo viacerých známych počinoch, avšak verejnosť si ju najviac spája s filmom Brutálna Nikita, za ktorý dostala prestížnu cenu César. Od nakrúcania už síce ubehli roky, ale slávna Francúzka nestratila nič zo svojho šarmu. Veď, pozrite!

V Ríme aktuálne prebieha filmový festival, ktorý svojou účasťou už poctili viaceré slávne hviezdy. Spomenúť možno legendárneho speváka Stinga a jeho manželku Trudie, medzi ktorými to aj po rokoch poriadne iskrí. 


V utorok fotografom na tlačovej konferencii pózovala napríklad aj herečka menom Anne Parillaud, známa ako predstaviteľka Brutálnej Nikity. Umelkyňa stavila na jednoduchý outfit. Čiernu košeľu doplnila voľnou sukňou rovnakej farby. Aj pri voľbe topánok dbala na to, aby sa cítila pohodlne. Na tvári mala len jemný mejkap, ale treba uznať, že vyzerala jednoducho skvele. 

Anne Parillaud
Zobraziť galériu (3)
Anne Parillaud  (Zdroj: SITA)

O pár hodín neskôr sa už ale Anne objavila na červenom koberci v outfite z "celkom iného súdka". Na sebe mala rafinované šaty tvorené z priesvitného materiálu a s koženými prvkami, spod ktorých jej presvitala spodná bielizeň. Treba však dodať, že brunetka bola provokatívna, ale rozhodne nepôsobila vulgárne. Čo na jej outfit z červeného koberca hovoríte vy?  

Anne Parillaud
Zobraziť galériu (3)
Anne Parillaud  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Brutálna NikitaAnne Parillaud
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu