Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krásna Catherine Zeta-Jones (53) sa vyprsila: Do očí jej nikto pozerať nebude!

Catherine Zeta-Jones Zobraziť galériu (4)
Catherine Zeta-Jones (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - A nielen preto, že má na očiach slnečné okuliare! Catherine Zeta-Jones právom patrí medzi najkrajšie ženy filmového plátna. Svojou krásou nás ohuruje už roky a ani v zrelšom veku tomu nie je inak. Pozrite sa, akú sexi fotku dala najnovšie na internet!

Catherine Zeta-Jones si v týchto dňoch užíva chvíle voľna a oddychu. Spoločnosť jej s najväčšou pravdepodobnosťou robia jej blízki. Krásna herečka však nezabúda ani na svojich priaznivcov, ktorých má na sociálnej sieti Instagram viac ako 5-milónov. Poslala im totiž ozaj zaujímavý pozdrav. 

Slávna brunetka, totiž zverejnila fotografie, na ktorých pózuje oblečená v plavkách. Ako vidno, stavila na rafinovane strihaný model, ktorý zvýraznil jej prednosti. Nuž, Catherine dbá o svoj zovňajšok, a tak si tento kúsok môže smelo dovoliť. 

Hoci herečka pridala v popise len strohý pozdrav, fanúšikovia boli o dosť výrečnejší. „Catherine, vyzeráš úžasne. Tak, ako vždy. Krásne leto tebe, i tvojej rodine,” reagoval jeden z fanúšikov. „Táto žena je jednoducho nádherná,” pridal kompliment ďalší fanúšik. Súhlasíte s nimi?!

Viac o téme: Catherine Zeta-Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu