Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Syn legendárneho Toma Hanksa vám vyrazí dych: Potetovaný svalnáč a... Miluje túto MMA zápasníčku!

Chester Marlon Hanks s frajerkou Zobraziť galériu (2)
Chester Marlon Hanks s frajerkou (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - V dave sa rozhodne nestratia! Reč je o jednom zo synov slávneho Toma Hanksa (67), ktorý je štvornásobným otcom. Chester Marlon Hanks (32) totiž skrýva pod tričkom svalnaté telo. Alebo presnejšie povedané, neskrýva ho. Práve naopak. Rád ho ukazuje na obdiv. A rovnako tak sa svojou postavičkou rada pochváli aj jeho oblá frajerka.

Tom Hanks je slávnym hercom, ktorý je vo svete filmu jednoducho pojmom. Okrem mimoriadne úspešnej kariéry a slušnej fanúšikovskej základne sa môže pochváliť aj úspechom v súkromí. Herec má z prveho manželstva dve deti a s druhou manželkou majú ďaľších dvoch synov. 

Starší z nich sa volá Chester Marlon Hanks a je známy pod prezývkou Chet. Príležitostne sa venuje herectvu a hudbe. Jeho veľkou vášňou je však aj fitness a pri pohľade na neho musí byť každému jasné, že obľubuje tetovania. 

Ktovie, či ho k cvičeniu priviedla jeho frajerka. Tá sa volá Melissa Maysing a je úspešnou MMA zápasníčkou. Dvojicu nedávno v uliciach nachytal bulvárny fotograf, ktorému ochotne pózovali a výsledok stojí rozhodne za to. FOTO nájdete TU!

Viac o téme: Tom HanksChester Marlon Hanks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu