Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávny herec (55) je prvýkrát otcom: Dieťa mu porodila krásna Slovenka!

Anthony Michael Hall Zobraziť galériu (2)
Anthony Michael Hall (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Prežívajú krásne chvíle! Herec Anthony Michael Hall (55), ktorý sa zviditeľnil napríklad účinkovaním vo filmoch Batman, či Nožnicovoruký Edward, veľmi dobre vie, že Slovenky sú najkrajšie ženy. Jednu z nich má totiž po svojom boku. Krásna Lucia (32) mu dokonca v uplynulých dňoch porodila dieťatko.

Ako v týchto dňoch vyšlo najavo, synček, ktorý dostal meno Michael Anthony Hall II, prišiel na svet 1. júna. „Ten prvý mesiac rodičovstva bol celkom divoký,” povedal v rozhovore pre magazín People slávny herec. „Je to najbláznivejšie a zároveň najlepšie obdobie. Všetko, čo vám hovoria o tom, že sa nevyspíte, je pravda,” dodal. 

Slávny herec sa netají tým, že je z novej životnej úlohy nadšený. „Nedá sa byť viac šťastný! Vždy som vedel, že si chcem neskôr založiť rodinu. Mám 55 rokov a som plne oddaný. Som nadšený. Ja a moja žena sme do rodičovstva úplne ponorení,” dodal. 

Lucia Oškerová pochádza z Bratislavy a so slávnym hercom sa zoznámila v roku 2016. O rok neskôr si spolu zahrali vo filme War Machine. V roku 2019 sa zasnúbili v Taliansku a rok na to mali svadbu.

Anthony Michael Hall s partnerkou
Zobraziť galériu (2)
Anthony Michael Hall s partnerkou

Viac o téme: Anthony Michael HallLucia Oskerova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu