Streda12. jún 2024, meniny má Zlatko, zajtra Anton

Šokujuca SMRŤ televízneho kuchára (†46): Zomrel pár hodín pred vysielaním šou!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay)

MELBOURNE - Táto správa zaskočila mnohých! Meno Jock Zonfrillo je dobre známe najmä milovníkom kulinárskych súťaží. Roky totiž pôsobil ako porotca v obľúbenej súťaži MasterChef. V pondelok mala mať svoju premiéru 15. séria súťaže, avšak tá bola posunutá. 46-ročného šéfkuchára totiž v ten deň ráno našli mŕtveho.

Nečakaná smrť 46-ročného šéfkuchára a uznávaného porotcu šokovala mnohých. Jock Zonfrillo pôsobil v súťaži MasterChef Australia od roku 2019. V aktuálnej pätnástej sérii s ním mal byť porotcom aj hosťujúci šéfkuchár z Británie - Jamie Oliver. Premiéra bola naplánovaná na 1. mája.

Jock Zonfrillo
Zobraziť galériu (2)
Jock Zonfrillo  (Zdroj: Network 10)

Televízna stanica Network 10 však zverejnila stanovisko, v ktorom oznámila, že štart súťaže sa odkladá. Dôvodom je Jockova náhla smrť. „Sme šokovaní a zarmútení touto stratou,” uviedla v úvode stanoviska televízia. Zároveň vyzdvihla, že bol nielen majstrom vo svojom odbore, ale taktiež milujúcim otcom, manželom, bratom a synom. 

V stanovisku sa tiež uvádza, ako Jock objavil vášeň pre varenie a ako sa jeho úspešná kariéra rokmi formovala. „Jockova charizma, zmysel pre humor, štedrosť, vášeň a láska k jedlu a jeho rodine sa nedá zmerať. Bude nám veľmi chýbať,” stojí tiež vo vyjadrení. 

Ako uvádza The Guardian, mŕtve telo šéfkuchára bolo nájdené v pondelok ráno v jeho dome v Melbourne. Polícia zapríčinenie cudzej osoby vylúčila. Jock sa v minulosti netajil tým, že bojoval so závislosťou na drogách. Ako na tom bol v posledných dňoch svojho života, zatiaľ nevedno. Zostala po ňom zdrvená manželka a štyri deti.

Na spoluprácu so šéfkuchárom si zaspomínal aj Jamie Oliver. Ten vyzdvihol jeho skvelý prístup a spoluprácu s ním a ostatnými členmi tímu si veľmi pochvaľoval. Správy o kolegovej smrti ho šokovali a zarmútili. Zdrvenej rodine vyjadril svoju úprimnú sústrasť.  

Viac o téme: MasterChefJock Zonfrillo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu