Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Príčina smrti slávnej herečky († 82) je konečne známa: Pred svetom TAJILA vážnu chorobu!

Raquel Welch Zobraziť galériu (2)
Raquel Welch (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jedna z najkrajších žien sveta, herečka Raquel Welch († 82), zomrela nečakane vo februári tohto roka. Po viac ako mesiaci sa verejnosť dozvedela, čo spôsobilo jej náhle úmrtie. Informáciu sa podarilo získať prostredníctvom úmrtného listu, ktorý získali zahraničné médiá.

Vo februári sme vás na Topkách informovali o smrti známej americkej herečky Raquel Welch, ktorá sa okrem filmovej kariéry preslávila aj vďaka svojej kráse. Jej smrť prišla náhle a okamžite sa začalo špekulovať o tom, čo ju spôsobilo.

Medzi príčinami, ktoré sa spomínali najčastejšie, bola aj vážna choroba, ktorá mala mať krátky priebeh. Magazín TMZ aktuálne zverejnil detaily tejto smutnej udalosti, ktoré získal z jej úmrtného listu.

Podľa neho bojovala Welch s Alzheimerovou chorobou. Avšak jej smrť bola zapríčinená zástavou srdca. Umelkyňa bola prehlásená za mŕtvu 15. februára o 2:25. K týmto informáciám sa nikto z jej rodiny zatiaľ nevyjadril. Správa o jej chorobe prekvapila hlavne fanúšikov. Herečka totiž o nej nikdy nehovorila a o jej problémoch sa ani len nešpekulovalo.

Raquel Welch získala slávu hlavne v 60-tych a 70-tych rokoch, kedy sa zaradila medzi najznámejšie mená svetového šoubiznisu. Počas svojej kariéry si vyslúžila 2 nominácie na Zlatý glóbus a bola považovaná za jednu z najkrajších žien všetkých čias.

Raquel Welch
Zobraziť galériu (2)
Raquel Welch  (Zdroj: Cerito Films)

Viac o téme: Raquel Welch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu