Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hviezdny Liam Neeson uprednostnil lásku pred prácou: Kvôli žene obetoval ŽIVOTNÚ PRÍLEŽITOSŤ!

Natasha Richardson a Liam Neeson Zobraziť galériu (8)
Natasha Richardson a Liam Neeson (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Pre lásku obetoval jednu z najžiadanejších filmových úloh. Severoírsky herec Liam Neeson (70) v najnovšom rozhovore prezradil, že v 90-tych rokoch odmietol šancu zahrať si legendárnu postavu Jamesa Bonda. Urobil tak kvôli svojej vtedajšej snúbenici, ktorá mu povedala, že ak rolu príjme, tak si ho nezoberie za muža.

Pre britských hercov je úloha agenta 007 jedným z najväčších úspechov, aké môžu v ich kariérach dosiahnuť. Liam Neeson patril v 90-tych rokoch medzi najžiadanejších hercov na svete, a tak sa tvorcovia tejto legendárnej filmovej série rozhodli, že sa novým Jamesom Bondom stane práve on. 

Liam Neeson
Zobraziť galériu (8)
Liam Neeson  (Zdroj: SITA/AP)

Neeson ich však odmietol, a to dokonca niekoľkokrát. Ako priznal v jeho najnovšom rozhovore pre magazín Rolling Stone, za jeho prekvapivým rozhodnutím bola jeho vtedajšia snúbenica Natasha Richardson.

„Povedala mi, že ak príjmem úlohu Jamesa Bonda, tak sa za mňa nevydá. Dala mi ultimátum a myslela to smrteľne vážne. Na svete je veľa krásnych žien, s ktorými by sa mohlo stať čokoľvek. Myslím, že väčšina jej obáv bola založená práve na tom," povedal Neeson.

Liam si nakoniec Natashu vzal za ženu v roku 1994. Ich manželstvo prekazila až tragická nehoda vtedy len 45-ročnej herečky, ktorá zomrela na následky vážneho poškodenia mozgu, ktoré si spôsobila pri páde na lyžovačke v roku 2009.

Natasha Richardson a Liam Neeson
Zobraziť galériu (8)
Natasha Richardson a Liam Neeson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Liam Neeson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu