Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Frajerka 20-ročného Beckhama na pláži: Ukázala svoje krivky v ružových bikinách!

Romeo Beckham s priateľkou, modelkou Miou Regan. Zobraziť galériu (5)
Romeo Beckham s priateľkou, modelkou Miou Regan. (Zdroj: Profimedia)

SYDNEY - Dámska jazda! Modelka Mia Regan (20) tvorí pár s mladším synom futbalistu Davida Beckhama, Romeom (20). Na dovolenku do Austrálie ho však so sebou nezobrala. Svedčia o tom zábery, ktoré sa podarilo nafotiť miestnym paparazzom. Blondínka trávila voľné chvíle na pláži v spoločnosti svojich kamarátok... A predviedla pri tom svoje krivky v ružových bikinách!

Vzťah Romea Beckhama a modelky Mie Regan je pomerne turbulentný. Pár tvorili celé 3 roky, keď v júli minulého roka prekvapili informáciou, že išli od seba. No dnes je už všetko inak. Dvojica sa k sebe vrátila a opäť si spolu hrkúta. Len týždeň od zverejnenia tejto informácie, sa však plavovláska vybrala na výlet do Austrálie...

A bez svojho milého. Paparazzi modelku nafotili na pláži Bondi Beach, kam si vyrazila v spoločnosti svojich kamarátok. Horúci deň Mia trávila v mori. No keď z neho vyšla, ohurovala ružovými bikinami, ktoré mala na sebe. Tie odhaľovali jej modelkovsky dokonalé krivky. Pozrite, túto postavičku miluje mladý Beckham!

Frajerka 20-ročného Beckhama na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Romeo BeckhamMia Regan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu