Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Z dievčatka z talentovej šou vyrástla krásna žena: V plavkách predviedla božskú figúru!

Molly Rainford Zobraziť galériu (2)
Molly Rainford (Zdroj: Profimedia)

BARBADOS - Anglická speváčka, moderátorka a herečka Molly Rainford (22) sa tak, ako množstvo iných celebrít, vybrala počas zimy na exotickú dovolenku do populárnej destinácie Barbados. Mladá umelkyňa na seba upútala pozornosť v dvojdielnych plavkách, v ktorých naplno ukázala svoju dokonalú figúru.

Molly Rainford sa preslávila po celej Británii už v roku 2012. Vtedy sa totiž dostala do finále talentovej šou Britain's Got Talent. V ňom zaspievala legendárnu pieseň Ave Maria a po jej výkone sa stala známou po celom svete.

Od jej účinkovania v súťaži už však uplynulo viac ako 10 rokov a z Rainford je dnes krásna žena. Momentálne sa okrem spevu občasne venuje aj herectvu a moderovaniu. Okrem toho sa zúčastnila aj tanečnej šou Strictly Come Dancing. 

Tak, ako mnohé jej kolegyne a kolegovia zo sveta šoubiznisu, aj ona sa rozhodla spríjemniť si zimné obdobie v exotike. Speváčka si pre svoj oddych vybrala obľúbenú dovolenkovú destináciu, karibský ostrov Barbados. 

Na ňom sa pôvabná Angličanka ukázala v dvojdielnych plavkách, ktoré zvýraznili jej dokonalú postavu. Rainford tak ukázala, že mladá hviezda z talentovej súťaže je už definitívne minulosťou a okrem svojho talentu dokáže pritiahnuť pozornosť aj svojou krásou.

Molly Rainford
Zobraziť galériu (2)
Molly Rainford  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Molly Rainford
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu