Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dokonale UTAJENÁ SVADBA známej herečky: Svoje "áno" si povedali PRED ROKOM pri kuchynskom stole!

Z herečky Gabourey Sidibe je už vydatá pani. Zobraziť galériu (5)
Z herečky Gabourey Sidibe je už vydatá pani. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - To je ale prekvapenie! Vyzerá to tak, že herečka Gabourey Sidibe (39) je veľká tajnostkárka. V uplynulých dňoch totiž prasklo veľké tajomstvo, ktoré pred svetom skrývala viac než rok. Zo známej umelkyne je totiž už vydatá pani!

Ako informuje CNN, herečka sa "prekecla", keď bola hosťom v Live with Kelly and Ryan tento pondelok. „Keď je reč o svadbách, nemám ich rada,” začala svoje rozprávanie známa herečka. „Ja vlastne už som vydatá. Svadbu sme mali pred viac ako rokom,” šokovala hádam každého svojim priznaním. 

Gabourey Sidibe a Brandon Frankel sa zasnúbili v roku 2020 a ako vyšlo najavo, v marci 2021 už svoju lásku spečatili svadbou. Ako herečka prezradila, svadba bola veľmi intímna, lebo tam boli len oni dvaja a konala sa "pri kuchynskom stole".  

Napokon tiež pripustila, že budú mať aj väčšiu svadbu, aby upokojila svoju svokru. Ale netají sa tým, že svadby neznáša.

Priznanie slávnej herečky zrejme najviac potešilo jej manžela. Ten na svojom profile na sociálnej sieti Instagram hneď zverejnil momentky, na ktorých pyšne pózujú s obrúčkami. „PREKVAPENIE! Konečne ju môžem verejne nazývať mojou manželkou,” pripísal k fotkám Brandon. „Som tak vďačný, že som našiel osobu, s ktorou budem navždy, moju parťáčku a lásku môjho života. Každý deň s tebou je tým najlepším. Niet nikoho, s kým by som radšej choval mačky a bol s ním v posteli pred 20:00. Milujem ťa navždy,” pridal svoje vyznanie šťastný ženáč. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Viac o téme: Gabourey SidibeBrandon Frankel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu