Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Fanúšikovia majú známeho speváka poriadne v zuboch: Opovrhuje ženami a nenávidí ich!

Olly Murs Zobraziť galériu (4)
Olly Murs (Zdroj: SITA/AP)

LONDÝN - Jeho nová pieseň vyvolala veľkú vlnu kritiky. Spevák Olly Murs (38) pred piatimi dňami vydal svoje nové dielo s názvom I Hate You When You're Drunk, ktoré vyvolalo v ľuďoch poriadnu dávku emócii. Tie dali ráznym spôsobom najavo prostredníctvom sociálnych sietí.

Olly Murs sa preslávil v roku 2009, keď sa zúčastnil speváckej súťaže The X Factor. Tam skončil na fantastickom druhom mieste, čo odštartovalo jeho kariéru. Jeho hity, ako napríklad Troublemaker, Up či Dear Darlin' majú na YouTube stovky miliónov zhliadnutí.

Jeho najnovší počin však vyvolal úplne iné emócie, ako zrejme úspešný umelec očakával. Na jeho pieseň I Hate You When You're Drunk (Nenávidím, keď si opitá) sa totiž zniesla obrovská vlna kritiky. Speváka na základe tejto skladby mnohí označujú za mizogýna, teda človeka, ktorý ma chorobný odpor k ženám, priam ich nenávidí a pohrdá nimi.

Pobúrenie vyvolali hlavne verše, v ktorých spieva o opitých očiach, o tancovaní na stole a o tom, ako má osoba, o ktorej je táto pieseň, na košeli make-up. To naštvalo množstvo fanúšikov, ktorí svoj názor vyjadrili prostredníctvom sociálnej siete Twitter.

„Pieseň je doslova ohavnosť a bolo by skvelé, ak by nebola na žiadnom playliste," napísal jeden z nich. Ku kritike sa pridal aj známy DJ a moderátor Shaun Keaveny. „Olly Murs je podľa tejto piesne smutný a kontrolujúci priateľ. Nenávidím, keď si opitá. Ona by mu mohla odpovedať slovami nenávidím, keď spievaš," napísal Keaveny.

Umelec na svojom Instagrame nedávno zverejnil video, na ktorom svojej snúbenici Amelii Tank spieva práve pieseň I Hate You When You're Drunk. Väčšina ľudí si myslí, že jej slová boli mierené práve na ňu. Ona si však z toho zjavne ťažkú hlavu nerobí a celú situáciu zobrala s úsmevom na tvári. 

Viac o téme: Olly Murs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu