Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávneho pracháča nafotili s mladou modelkou: Ehm... Veď tá by mu mohla byť vnučkou!

Mohamed Hadid Zobraziť galériu (7)
Mohamed Hadid (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Prichytili ho s novou láskou? Známy izraelsko-americký developer Mohamed Hadid (74) sa objavil v uliciach Los Angeles v spoločnosti mladej modelky Maxime Nova (30). Okamžite sa začali šíriť špekulácie o ich vzťahu, aj keď je medzi dvojicou priepastný vekový rozdiel.

Mohamed Hadid sa narodil v izraelskom meste Nazaret a známym sa stal v USA, kde sa dlhé roky venuje obchodu s nehnuteľnosťami. Na svojom konte má stavbu luxusných hotelov či domov vo vychýrených oblastiach Los Angeles a Beverly Hills.

Oveľa väčšiu pozornosť bulváru však pútajú jeho deti. Dcéry Gigi a Bella patria medzi najznámejšie modelky súčasnosti a okrem nich má ešte dcéry Marielle, Alanu a syna Anwara. Na verejnosti sa však najnovšie objavil v spoločnosti mladej ženy, ktorá je o 12 rokov mladšia, ako jeho najstaršia dcéra Marielle.

Záhadnou kráskou, ktorú nafotili po boku Hadida je holandská modelka Maxime Nova. Tá sa v poslednej dobe pravidelne objavuje na mólach tých najprestížnejších módnych domov.

Ani jeden z tejto dvojice momentálne nie je vo vzťahu, a tak sa okamžite vynorili špekulácie, či náhodou netvoria pár. Nuž, uvidíme...

Mohamed Hadid a Maxime Nova v uliciach Los Angeles
Zobraziť galériu (7)
Mohamed Hadid a Maxime Nova v uliciach Los Angeles  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Mohamed Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu