Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

ZOMRELA hviezda (†47) obľúbeného seriálu: Myslela si, že sa nakazila COVIDOM... Bola to zákerná choroba!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Warner Bros. Television)

LOS ANGELES - Fanúšikov seriálu Hrozby z temnoty (v originále Supernatural) zasiahla smutná správa. Jedna z hlavných postáv, herečka Nicki Aycox, zomrela vo veku 47 rokov. Myslela si, že sa nakazila koronavírusom... Pravda však bola oveľa krutejšia. O dva roky ju to stálo život!

Vo veku 47 rokov zomrela herečka Nicki Aycox, ktorú diváci evidujú ako démonku Meg v obľúbenom seriáli Hrozby z temnoty. Smutnú správu potvrdila jej švagriná Susan Raab. „Moja krásna, múdra, divoká, neuveriteľne talentovaná a milujúca švagriná Nicki Aycox Raab zomrela. Môj brat Matt Raab bol po jej boku. Žili spolu nádherný život v Kalifornii. Bola to veľká bojovníčka a každý, kto ju poznal, ju miloval,“ uviedla na sociálnej sieti Facebook. 

Herečka podľahla zákernej leukémii, s ktorou posledné dva roky bojovala. Chorobu jej lekári diagnostikovali v roku 2020. Najprv si však myslela, že chytila koronavírus, no lekári jej oznámili, že situácia je oveľa vážnejšia. Nasledovali chemoterapie a podstúpila aj transplantáciu kmeňových buniek a o svojej zložitej ceste pravidelne informovala aj na sociálnych sieťach. 

Posledný príspevok herečka zverejnila v marci tohto roka, kedy už zmenená na nepoznanie zverejnila video z nemocničného lôžka. Nicki podľahla chorobe 16. novembra. „Je mi smutno z toho, že zomrela skvelá Nicki Aycox. Bola príliš mladá. Bola potešením a hovorila svoje repliky tak medovo a pritom jedovato,“ vyjadril sa tvorca spomínaného seriálu Erik Kripke. Česť jej pamiatke!

Viac o téme: Nicki AycoxHrozba z temnoty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu