Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

NOVÝ PÁRIK v šoubiznise: Sexi hviezdička (48) zbalila syna (31) legendárneho Michaela Jordana!

Larsa Pippen Zobraziť galériu (5)
Larsa Pippen (Zdroj: Instagram)

MIAMI - Už to vôbec neskrývajú! O vzťahu televíznej hviezdičky Larsy Pippen (48) a basketbalistu Marcusa Jordana (31) sa špekulovalo už dlho. Svoj vzťah už dvojica netají. Čo-to o ich láske prezradil aj zdroj z ich okolia, ktorý tieto šumy potvrdil.

Pri kombinácii mien Jordan a Pippen sa rozžiaria oči všetkým fanúšikom basketbalu. Michael Jordan a Scottie Pippen boli totiž hlavnými strojcami úspechov Chicaga Bulls, ktoré v 90. rokoch vyhralo 6 titulov v NBA.

NOVÝ PÁRIK v šoubiznise:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Vyzerá to tak, že tieto slávne mená sa opäť spoja, aj keď trošku iným než športovým spôsobom. Už dlhšie sa totiž špekulovalo, že bývalá manželka Pippena a Jordanov syn majú jeden k druhému veľmi blízko.

Larsa Pippen a Marcus Jordan sa však už prezentujú ako pár aj na verejnosti, čo potvrdili na pláži v Miami. Dvojica si tam užívala príjemné teplé počasie, ktoré toto druhé najväčšie mesto v štáte Florida ponúka. 

Larsa Pippen a Marcus Jordan
Zobraziť galériu (5)
Larsa Pippen a Marcus Jordan  (Zdroj: Profimedia)

Dvojica si užívala spoločné chvíle a o ich vzťahu tak už niet žiadnych pochýb. Pre magazín TMZ to potvrdil aj človek z ich blízkeho okolia. Ten tvrdí, že zaľúbenci sa dali dokopy približne pred mesiacom.

Viac o téme: Larsa PippenMarcus Jordan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu