Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

O slovenskej modelke píšu v USA: Dokonalá bohyňa prežíva peklo... Musela dokázať, že prsia jej nadelila príroda!

Veronika Rajek Zobraziť galériu (3)
Veronika Rajek (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Darí sa jej aj za hranicami rodnej krajiny! Reč je o modelke Veronike Rajek, s ktorou rozhovor sa najnovšie objavil v New York Post. V ňom hovorila napríklad o svojej rodnej krajine, ale aj o nenávisti a závisti, ktorým musí čeliť na sociálnych sieťach.

Veronika Rajek patrí medzi najkrajšie Slovenky. Len na svojom profile na sociálnej sieti Instagram má viac ako 2,7 milióna sledovateľov. Pri pohľade na jej dokonalé telo však toto číslo až také prekvapujúce nie je. 

Účastníčka Miss Slovensko 2016 sa venuje modelingu od svojich 14 rokov. V týchto dňoch sa jej rozhovor z NudePR objavil aj v denníku New York Post. Rajek tak posunula svoju úspešnú kariéru do nových rozmerov.

V rozhovore priznala, že často musí čeliť závisti druhých ľudí. Neustále je preto nútená dokazovať, že jej telo je prirodzené. Raz si dokonca zaplatila vyšetrenie za 80 dolárov len preto, aby svojim sledovateľom ukázala, že jej prsia sú prirodzené. „Moje telo je na sociálnych sieťach považované za nebezpečné. Momentálne vidíte veľa žien s nadváhou alebo obezitou, ktoré hovoria o pozitívnom vnímaní svojho tela. Ale keď sa chce krásna, vysoká žena cítiť dobre vo svojom tele, tak na mňa začnú ľudia útočiť a hovoria, že som privilegovaná," povedala modelka.

Rajek sa vyjadrila aj k nenávisti na sociálnych sieťach, s ktorou sa často stretáva. „Takýto ľudia len žiarlia na moje prirodzené telo. Niektorí dokonca nahlasujú môj účet na Instagrame, pretože ich uráža moja chudá postava. Kvôli tomu prichádzam o peniaze a aj prácu. Nezverejňujem žiadne nahé alebo kontroverzné fotky, chcem len ukázať mňa a moje telo, aby som propagovala pozitívne vnímanie ľudského tela. Nechápem, prečo moja verzia takejto propagácie niekomu vadí. Som modelka, nemajú byť modelky sexi?" dodala Rajek.

V rozhovore spomenula aj to, odkiaľ pochádza. „Ak je niekto krásny, jeho telo je vnímané ako hrozba pre spoločnosť. V skutočnosti som z chudobnejšej krajiny a musela som tvrdo pracovať, aby som sa dostala tam, kde som dnes. Myslím si, že ma ľudia chcú potrestať ze môj úspech," uzavrela.

Veronika Rajek
Zobraziť galériu (3)
Veronika Rajek  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Veronika Rajek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu