Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Slávny tučko vážil viac ako 200 kg: Strach zo smrti... Pozrite, ako parádne schudol!

Fat Joe kedysi Zobraziť galériu (5)
Fat Joe kedysi

LOS ANGELES - Zmenil svoj život, ale svoje "tučné" meno si nechá! Joseph Antonio Cartagena (52), ktorý je verejnosti dobre známy ako Fat Joe, zatočil so svojou nadváhou. Ako však najnovšie prezradil, aj napriek tomu, že v súčasnosti už vyzerá inak, svoje umelecké menom si zmeniť nemieni.

Americký raper Fat Joe bol roky verný svojmu menu a súčasťou jeho imidžu bolo veľké tučné telo. Podľa vlastných slov bola jeho najvyššia váha až 208 kg. „Vždy som bol akoby pyšný na to, že som tučný. Reprezentoval som veľkých ľudí. Avšak v určitom bode môjho života začali tí veľkí ľudia umierať,” priznal v jednom z rozhovorov umelec. „V priebehu roka šesť mojich priateľov zomrelo na infarkt. Väčšina z nich bola mladšia než ja, ale rovnako veľká. Jeden z nich, čo bolo viac vtipný ako ja, mal len 32 rokov,” dodal. 

FOTO: Takto vyzeral Fat Joe v roku 2005. Na fotografii počas vystúpenia s JLo.

Slávny tučko vážil viac
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Fat Joe sa rozhodol za pomoci osobného trénera so svojou nadváhou zatočiť. A výsledok je priam ohromujúci. K pravidelnému cvičeniu pridal vhodne zvolenú diétu a dnes sa teší aj lepšiemu zdraviu. 

V súvislosti s veľkou premenou dostáva Fat Joe aj otázku, či si nemieni zmeniť svoje meno. „V priebehu rokov som minul nemalé peniaze, aby som vybudoval značku Fat Joe. Nebolo by veľmi múdre zmeniť to,” povedal pre Page Six.

Fat Joe je od roku 1995 ženatý s Lorenou Cartagena, s ktorou majú tri deti. 

FOTO: Takto vyzerá Fat Joe v súčasnosti. 

 

Viac o téme: Fat Joe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu