Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mladá herečka sa ukázala v sexi bielizni: Hotová kráľovná provokácie!

Olivia Cooke
Olivia Cooke (Zdroj: HBO)

LOS ANGELES - Predviedla svoje telo aj sexepíl! Meno Olivia Cooke (28) je dobre známe najmä fanúšikom seriálu Rod Draka. Avšak niet pochýb, že po spolupráci s Rihannou sa jej fanúšikovská základňa ešte rozrastie. Herečka totiž pózovala v provokatívnej spodnej bielizni a výsledok stojí ozaj za to.

Herečky sú si veľmi dobre vedomé toho, že hanblivosť sa pri ich profesii jednoducho nenosí. Pred kamerami sa neraz musia popasovať s odhalenými, či posteľnými scénami. Rodáčka z Veľkej Británie - Olivia Cooke s tým rozhodne nemá problém. Dokázala to napríklad aj počas spolupráce s Rihannou. 

Tmavovláska totiž najnovšie propaguje kúsky z jej kolekcie spodnej bielizne. Provokatívne fotky a reklamné video sa samozrejme objavili aj na sociálnej sieti Instagram. „Kráľovnej toto skvele sadne. Čipka a koža vyzerajú najlepšie na železnom tróne,” znie popis k provokatívnej reklame.

Pod príspevkom sa už vo veľkom kopia komentáre od nadšených fanúšikov. A to nielen z radov mužov, ale aj žien. Mnohí ospevujú nielen vydarené kúsky bielizne, ale aj sexi krivky a sexepíl samotnej herečky. „Hotová bohyňa!” neskrýval nadšenie jeden z fanúšikov. No čo, súhlasíte s ním? 

 

Viac o téme: Olivia Cooke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu