Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Moderátorka, ktorej tvár poliali kyselinou: STRACH o jej zdravie, musela podstúpiť OPERÁCIU!

Katie Piper Zobraziť galériu (3)
Katie Piper (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Jej zdravotný stav je stále veľkou otázkou. Britská moderátorka Katie Piper (38), ktorá má po útoku kyselinou z roku 2008 trvalo poškodené jedno oko, musela byť nedávno prevezená do nemocnice a podrobila sa operácii. Ako je na tom Katie momentálne?

Katie si v roku 2008 prešla peklom. Jej vtedajší priateľ ju najskôr brutálne zbil a znásilnil v hotelovej izbe a neskôr poslal svojho kamaráta, aby modelku oblial kyselinou. Tá zasiahla jej tvár, krk a ruky. Obaja muži boli odsúdení na doživotie. 

Odvtedy si Katie prešla mnohými operáciami a stala sa inšpiráciou pre tisícky ženy, ktoré sú vystavené domácemu násiliu. Nedávno však vystrašila svojich fanúšikov na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde informovala, že musela podstúpiť operáciu.

Katie Piper
Zobraziť galériu (3)
Katie Piper  (Zdroj: Instagram)

„Môj manžel si všimol v mojom problémovom oku malú čiernu bodku. Potom prišli extrémne bolesti a moje ľavé oko prestalo tolerovať svetlo. Keďže som zvyknutá žiť v miernom diskomforte, išla som normálna do práce. Bolesti sa však zhoršili, a tak som kontaktovala môjho očného špecialistu a ten potvrdil, že čierna bodka bola trhlina," napísala moderátorka.

„Nakoniec som musela podstúpiť operáciu. Nie som schopná mu dostatočne poďakovať za jeho prácu a prístup. Našťastie, okrem zlých ľudí sú na svete aj takí, ktorí robia úžasné veci pre ostatných na dennej báze," dodala Katie.

Momentálne sa jej stav vrátil do normálu a opäť je aktívna aj na sociálnych sieťach. V súčasnosti má svoju vlastnú televíznu šou. Okrem toho sa venuje aj svojej Katie Piper Foundation, ktorá podporuje ženy, ktoré sa ocitli v podobnej situácii ako Katie.

Viac o téme: Katie Piper
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu