Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

ÚPRIMNÁ SPOVEĎ dcéry Kurta Cobaina (†27): Myslela si, že SMRŤ si ju vezme!

Frances Bean Cobain Zobraziť galériu (8)
Frances Bean Cobain (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Slávne meno so sebou niekedy prináša veľké bremeno. To je aj prípad dcéry legendárneho hudobníka a spoluzakladateľa Nirvany Kurta Kobaina (†27) a problémovej speváčky Courtney Love (58) - Fances Bean. Tá len nedávno oslávila svoje okrúhle 30. narodeniny. Pred desiatimi rokmi si však myslela, že sa takto „vysokého" veku nikdy nedožije a podobne ako jej otec zomrie veľmi mladá.

Dcéra americkej herečky a speváčky Courtney Love a legendárneho speváka Kurta Cobaina to mala ťažké už odmalička. Jej svetoznámy otec spáchal samovraždu, keď mala malá Fancis Bean len 1 rok. Matka následne bojovala so závislosťou na drogách.

Frances Cobain s matkou a otcom ako bábätko
Zobraziť galériu (8)
Frances Cobain s matkou a otcom ako bábätko  (Zdroj: FB)

Jediná dcéra frontmana a spoluzakladateľa skupiny Nirvana sa pri príležitosti svojich okrúhlych narodenín zverila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram s tým, že 10 rokov dozadu si myslela, že ju postretne podobný osud ako jej otca.

„Zvládla som to! 20-ročná Frances si vôbec nebola istá, že sa toto stane. Vtedy som cítila hlboký odpor voči mne, neistotu a traumu. Tieto pocity boli oveľa väčšie, než mohlo moje telo a mozog zvládnuť. Hnevalo ma, že som žila život, ktorý priťahoval toľko chaosu a bolesti spojenej so smútkom. Nevedela a nemohla som tomu utiecť," napísala Frances.

„Pri vstupe do tejto novej dekády dúfam, že aj napriek tomu, aký vie byť svet tvrdý, zostanem nežná a budem si užívať prítomné okamihy. Verím, že zasypem ľudí, ktorých mám rada uznaním a budem mať priestor učiť sa, aby sa môj rast nikdy nezastavil. Som rada, že sme tu," uzavrela umelkyňa.

Frances Bean sa v minulosti venovala modelingu a dnes pracuje ako výtvarná umelkyňa. Po nevydarenom manželstve so spevákom Isaiahom Silvom (37), ktoré sa skončilo v roku 2017, mala problémy s mentálnym zdravím. Všetko sa však vyriešilo začiatkom tohto roka, kedy oficiálne oznámila, že našla šťastie pri svojom novom partnerovi, ktorým je skateboardista Riley Hawk (29). Dvojicu spája to, že sú obaja potomkovia obrovských legiend, keďže Rileyho otec Tony Hawk (54) patrí medzi najväčšie ikony športu, ktorému sa venuje aj jeho syn.

Frances Bean Cobain a Riley Hawk
Zobraziť galériu (8)
Frances Bean Cobain a Riley Hawk  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Francis Bean Cobain
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu