Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávny herec svedkom DRÁMY na ulici: Žena útočila NOŽOM, takto reagoval!

Dev Patel s priateľkou Zobraziť galériu (6)
Dev Patel s priateľkou (Zdroj: profimedia.sk)

ADELAIDE - Aj napriek tomu, že mu v danej situácii mohlo ísť o život, nezaváhal a snažil sa pomôcť! Britský herec Dev Patel (32), ktorý je známy aj slovenským divákom z úspešného filmu Milionár z chatrče, bol vonku s partiou kamarátov, keď uvideli konflikt muža a ženy, ktorý skončil bodnutím muža do hrude.

Dev sa preslávil ako Jamal Malik vo filme Milionár z chatrče. Ten zožal celosvetový úspech a obľúbili si ho aj slovenskí diváci. Herec momentálne žije v austrálskom meste Adelaide, odkiaľ pochádza jeho partnerka Tilda Cobham-Hervey (27).

Zábery z filmu Milionár z chatrče
Zobraziť galériu (6)
Zábery z filmu Milionár z chatrče  (Zdroj: 20th Century Fox)

Práve v jeho súčasnom domove bol umelec svedkom šokujúcej udalosti. Ako informujú miestne noviny 7News, on a jeho partia kamarátov boli svedkami hádky muža a ženy. Predtým, než polícia prišla na miesto, však žena bodla muža nožom do hrude. Vtedy už bol na mieste aj Dev a snažil sa s priateľmi celú situáciu upokojiť, aj keď mu hrozilo priame nebezpečenstvo.

Celý incident už stihli komentovať zástupcovia herca. „Dev reagoval podľa svojich prirodzených inštinktov. Pokúsil sa celú situáciu upokojiť a oboch ľudí rozdeliť. Za pomoci jeho kamarátov sa mu to nakoniec aj podarilo. Potom počkali na mieste, kým neprišla polícia a záchranári," povedali pre 7News.

32- ročný muž bol na mieste ošetrený najskôr políciou a potom záchranármi. V nemocnici sa podrobil základným vyšetreniam a nie je v ohrození života. Žena putovala za mreže. Dvojica je polícii dobre známa a tento ich incident nebol ojedinelý.

Viac o téme: Dev Patel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu