Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Medové týždne známej krásky: Božským telom rozpáli nielen svojho muža!

Lais Ribeiro so svojím manželom Joakimom Noahom Zobraziť galériu (7)
Lais Ribeiro so svojím manželom Joakimom Noahom (Zdroj: profimedia.sk)

RIO DE JANEIRO - Jedna z najkrajších žien sveta opäť predviedla svoj sexepíl. Reč je o brazílskej modelke Lais Ribeiro (31). Tá si momentálne užíva oddych a relax v spoločnosti svojho manžela Joakima Noaha (37), za ktorého sa minulý mesiac vydala. A paparazzi boli pri tom!

Slávna dvojica si momentálne užíva medové týždne v Brazílii, odkiaľ Lais pochádza. Tá sa preslávila modelingom a v súčasnosti pracuje pre módnu značku Victoria's Secret. V minulosti sa objavila napríklad na módnych prehliadkach Luis Vitton, Gucci, Dolce & Gabanna a Versace.

Ani na krok sa od slávnej modelky nepohol jej manžel Joakim Noah. Toho spoznajú hlavne fanúšikovia basketbalu a NBA, kde urastený Francúz so švédskymi koreňmi pôsobil 13 rokov. V roku 2021 oficiálne ukončil kariéru.

To už bol tento pár spolu tri roky. V roku 2019 sa dvojica zasnúbila a minulý mesiac spečatili svoju lásku svadbou v Brazílii. Momentálne si dvojica užíva svadobnú cestu v Riu de Janeiro, kde oddychujú na pláži.

Novomanželia si užívajú medové týždne.
Zobraziť galériu (7)
Novomanželia si užívajú medové týždne.  (Zdroj: profimedia.sk)

A keďže sa jedná o jednu z najkrajších žien sveta a bývalého hviezdneho športovca, ich spoločné chvíle zachytilo aj niekoľko fotoaparátov. Z výsledných fotiek budú mať radosť hlavne fanúšikovia hviezdnej modelky, ktorých má len na Instagrame takmer 3 milióny.

Lais Ribeiro predviedla svoje božské krivky.
Zobraziť galériu (7)
Lais Ribeiro predviedla svoje božské krivky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lais RibeiroJoakim Noah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu