Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najsexi hviezda nemeckého šoubiznisu? Mein Gott! Jej mužovi môže závidieť každý chlap

Sylvie Meis Zobraziť galériu (6)
Sylvie Meis (Zdroj: profimedia.sk)

SAINT-TROPEZ - Je jednou z najkrajších žien v nemeckom šoubiznise. Narodila sa však v Holandsku, kde aj odštartovala svoju kariéru. Sylvie Meis (44) je moderátorka, ktorá pracuje pre nemeckú televíziu RTL. Známou sa však stala vďaka modelingu, čo je vidieť hneď pri prvom pohľade na jej božské telo.

Sylvie Meis začala svoju kariéru v šoubiznise ako modelka. Po tom, ako sa objavila v kampaniach menších značiek, sa jej ozvali aj tie najzvučnejšie mená modelingového sveta, a tak predvádzala napríklad pre Gucci alebo Dolce & Gabanna.

Neskôr sa preslávila vzťahom s holandským futbalistom Rafaeolm van der Vaartom. Vďaka nemu sa dostala do Nemecka, kam jej bývalý manžel prestúpil v roku 2005. Dvojica však mala veľa problémov. Sylvia svojho manžela podviedla a tesne pred rozvodom v roku 2013 mal bývalý holandský reprezentant svoju manželku udrieť. Nakoniec sa ukázalo, že pár pred svadbou uzavrel predmanželskú zmluvu, vďaka ktorej Sylvia na tomto vzťahu zarobila 5 miliónov eur.

Odvtedy však ubehla dlhá doba a bývalá modelka vystriedala viacero partnerov. Štastie však našla až pri nemeckom umelcovi Niclasovi Castellovi (44), s ktorým si v roku 2020 povedali svoje áno.

Sylvia vo viacerých rozhovoroch povedala, že ich prvé stretnutie pripomínalo hollywoodsky film. Dvojica sa zoznámila v roku 2019 v Benátkach a na verejnosti pôsobí veľmi šťastne. Momentálne si spolu užívajú letný odpočinok na Saint-Tropez a moderátorka ukazuje, že ani po 40-ke nestratila zo svojej krásy absolútne nič. 

Sylvie Meis
Zobraziť galériu (6)
Sylvie Meis  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sylvie Meis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu