Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Veľké TRÁPENIE slávnej krásky: Dcéra trpí zriedkavou CHOROBOU... Ochrnula a má EXTRÉMNE BOLESTI!

Michelle Marsh so svojou milovanou dcérou Zobraziť galériu (2)
Michelle Marsh so svojou milovanou dcérou (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Bývalej glamour modelke a hviezde pánskych magazínov Michelle Marsh (39) rozhodne nie je čo závidieť. Novinárom poskytla rozhovor o tom, ako jej 14-ročná dcéra bojuje so zriedkavou chorobou, ktorá jej spôsobuje hotové muky. Tínedžerka trpí chronickým nervovým ochorením nazývaným syndróm komplexnej regionálnej bolesti (CRPS). Tento stav zanecháva ľudí v extrémnych bolestiach, ktoré sa nezmierňujú a neexistuje na ňu žiadny známy liek.

Michelle Marsh v rozhovore pre The Sun podrobne opísala problémy svojej dcéry, ktoré ju priviedli k tomu, že „kričala celú noc od bolesti“. Maddison, ktorá bola vášnivou tanečnicou a skateboardistkou, sa prvýkrát začala sťažovať v marci 2021. Vtedy uviedla, že má pocit, akoby jej horela noha.

„Spočiatku sme to trochu zmiernili, ale ako týždeň pokračoval, Maddison začala krívať. V piatok mi zo školy s plačom volala a povedala, že nemôže chodiť. Bola veľmi vystrašená,“ prezradila Michelle.

Počas týždňov plných testov a vyšetrení musela Maddison znášať extrémnu bolesť, kvôli ktorej nemohla zaspať. „Celú noc kričala od bolesti. Žiadala amputáciu nohy, čo hovorí dodnes. Ale neexistuje žiaden liek, ktorý zastaví bolesť, pretože sú to mozgové signály a nervy, ktoré spôsobujú problémy,“ uviedla nešťastná matka. 

Ani o rok neskôr sa však Maddisonina agónia stále neskončila, pretože pravá noha tínedžerky v januári znecitlivela a ochrnula, zatiaľ čo jej ľavá noha sa chvela.

Michelle Marsh so svojou dcérou, ktorá trpí zriedkavou chorobou.
Zobraziť galériu (2)
Michelle Marsh so svojou dcérou, ktorá trpí zriedkavou chorobou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Michelle zorganizovala finančnú zbierku. „Dúfam, že moja zbierka pomôže ostatným. Sme v tom spolu. Nie je nemožné, aby sa Maddison zlepšila. Môže sa zotaviť a viesť normálny život,“ uviedla kráska, ktorej sa zatiaľ podarilo vyzbierali finančné prostriedky v sume takmer 15 000 libier.

Viac o téme: Michelle Marsh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu