Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tehotná modelka na ODVÁŽNYCH záberoch: Pred objektív sa postavila LEN V NOHAVIČKÁCH!

Shanina Shaik Zobraziť galériu (6)
Shanina Shaik (Zdroj: SITA, Instagram)

DUBAJ - Známa modelka Shanina Shaik (31) so svojim partnerom Matthewom Adesuyanom (32) netrpezlivo očakávajú narodenie ich prvého potomka. Austrálčanka sa rozhodla zachytiť, ako sa jej telo zmenilo. Pred objektív fotografa sa tak postavila takmer úplne nahá!

Shanina patrí medzi najznámejšie modelky sveta. Predstavila sa na módnych prehliadkách takých značiek, ako sú Victoria's Secret, Chanel alebo Avon. Naposledy predvádza napríklad pre Vivienne Westwood.

Aktuálne si však kráska plnými dúškami užíva rodinný život a teší sa na narodenie svojho prvého potomka. Toho čaká s priateľom Matthewom Adesuyanom, s ktorým tvoria pár od roku 2020. Šťastné obdobie sa Shanina rozhodla zaznamenať prostredníctvom odvážneho videa.

Shanina Shayk
Zobraziť galériu (6)
Shanina Shayk  (Zdroj: Instagram)

To zverejnila na svojom Instagrame, kde má viac ako 3 milióny followerov. Tým ponúkla poriadne pikantné zábery svojho tela, ktoré zakryla len nohavičkami telovej farby.

K príspevku napísala: „Snažím sa zachytiť všetky zmeny až do pôrodu. Moje telo sa už zmenilo poriadne. Užívam si každý jeden moment posledného trimestra."

Shanina Shayk
Zobraziť galériu (6)
Shanina Shayk  (Zdroj: Instagram)

Shanina Shaik je austrálska modelka, ktorá má však predkov z Litvy, Pakistánu a Saudskej Arábie. Jej priateľ Matthew Adesuyan šéfuje nahrávacej spoločnosti Bad Habit v Los Angeles. Dvojica sa dala dokopy v roku 2020.

Viac o téme: Shanina Shaik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu