Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sladké TAJOMSTVO odhalené priamo na PREMIÉRE: Hereckí kolegovia čakajú dieťa!

Tom Hiddleston a Zawe Ashton čakajú dieťa. Zobraziť galériu (5)
Tom Hiddleston a Zawe Ashton čakajú dieťa. (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - O vzťahu hereckých kolegov Zawe Ashton (37) a Toma Hiddlestona (41) sa síce vie už dlhšie, no svoje súkromie si prísne strážia. Aj ich krásne tajomstvo sa na verejnosť dostalo až po dlhých mesiacoch... A prasklo priamo na premiére nového filmu. Dvojica spolu čaká prvé dieťa!

V stredu sa v New Yorku konala slávnostná premiéra nového filmu s názvom Mr. Malcolm List. Jednu z hlavných postáv v ňom okrem indicko-britskej herečky Freidy Pinto a anglického herca Thea Jamesa, stvárnila aj herečka Zawe Ashton. A práve ona sa na akcii postarala o milé prekvapenie. 

Zawe Ashton na premiére
Zobraziť galériu (5)
Zawe Ashton na premiére  (Zdroj: SITA)

Pod nude róbou z dielne Sabina Bilenko Couture sa totiž črtalo zaoblené tehotenské bruško. A podľa veľkosti je úplne evidentné, že herečka svoje sladké tajomstvo skrývala niekoľko dlhých mesiacov. Otcom bábätka je herec známy napríklad ako Loki z Marveloviek, Tom Hiddleston. 

Zawe milú novinku priznala tesne pred premiérou na instagramovom profile britského Vogue. Ten ju zachytil v momente, ako sa na slávnostný večer pripravovala. Pre 37-ročnú herečku aj pre 41-ročného herca pôjde o prvé dieťa. Gratulujeme! 

Viac o téme: Tom HiddlestonZawe Ashton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu